Ακτοπλοϊκά από Καβάλα

Ακτοπλοϊκά από Καβάλα. Το λιμάνι της Καβάλας συνδέει ακτοπλοϊκά την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη με τα Νησιά του Αιγαίου Πελάγους όπως την Ικαρία τη Σάμο & τη Λέσβο με διαθέσιμα δρομολόγια προς Άγιο Ευστράτιο,τη Λήμνο & τη Χίο (Βόρειο Αιγαίο). Επίσης δρομολόγια συνδέουν το Λαύριο τον Πειραιά, την Ικαρία, το Καρλόβασι & το Βαθύ (στην Σάμο) & καθώς και το λιμάνι της Μυτιλήνης (στην Λέσβο) με την Καβάλα.

Κράτηση και έκδοση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων από το ταξιδιωτικό πρακτορείο Magiopoulos Travel

 Πολυάριθμα είναι πλέον τα δρομολόγια πλοίων από Καβάλα προς τον η τους προορισμούς της επιλογής σας και το Τουριστικό γραφείο Καβάλας Μαγιόπουλος travel αναλαμβάνει την κράτηση των ακτοπλοϊκών σας εισιτηρίων με αναχώρηση από το  Λιμάνι της Καβάλας για τον προορισμό ή τους προορισμούς της επιθυμίας σας.

aktoploika-apo-kavalaΑκτοπλοϊκά από Καβάλα

Καθημερινά από Καβάλα υπάρχουν έως και 10 δρομολόγια πλοίων με ελάχιστη διάρκεια πλου τις 3 ώρες. Βρισκόμαστε σε κεντρικότατο σημείο της Καβάλας και μπορούμε να σας προσφέρουμε πληροφορίες που αφορούν τα δρομολόγια των πλοίων αναλαμβάνοντας παράλληλα τις κρατήσεις των ακτοπλοϊκών σας εισιτηρίων.

Ακτοπλοϊκά από Καβάλα σε χαμηλές τιμές

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν τις κρατήσεις ακτοπλοϊκών εισιτηρίων από Καβάλα μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας καθημερινά στα τηλέφωνα 2510221691 –  2510838518 ή εναλλακτικά μπορείτε να μας στείλετε το μήνυμα σας στο email μας.

magiopoulostravelkva@gmail.com

Στο γραφείο ταξιδίων Magiopoulos Travel μπορείτε βρείτε μεταξύ άλλων :

  • ακτοπλοϊκά απο Καβάλα για Λήμνο
  • ακτοπλοϊκά απο Καβάλα για Θάσο
  • ακτοπλοϊκά απο Καβάλα για Ικαρία
  • ακτοπλοϊκά απο Καβάλα για Χίο
  • ακτοπλοϊκά απο Καβάλα για Πειραιά

Κάντε την κράτηση σας μέσα από το Ταξιδιωτικό γραφείο Καβάλας Magiopoulos travel και βγείτε κερδισμένοι σε χρόνο και χρήματα εκμεταλλευόμενοι πλήρως τις προσφορές για φθηνές κρατήσεις ακτοπλοϊκών εισιτηρίων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες της Magiopoulos Travel δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το γραφείο μας το οποίο βρίσκεται σε κεντρικότατο σημείο της Καβάλας επί της Ερυθρού Σταυρού 32.

Συνεργαζόμενες εταιρείες

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια κράτηση και έκδοση, συνεργαζόμενες εταιρείες του τουριστικού γραφείου Magiopoulos Travel : MINOAN LINES,ANEK Lines,BLUE STAR FERRIES,HELLENIC SEAWAYS,SUPERFAST Ferries.

Spread the love