Αεροπορικό Ταξίδι με σκύλο – Μεταφορά σκύλου

Αεροπορικό Ταξίδι με σκύλο – Μεταφορά σκύλου

Αεροπορικό Ταξίδι με  σκύλο – Μεταφορά σκύλου

Προκείμενου να πραγματοποιήσετε ένα αεροπορικό ταξίδι με σκύλο, το πρώτο πράγμα που οφείλετε να κάνετε, είναι κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας να συμπληρώσετε και την  αίτηση μεταφοράς του. Στην περίπτωση που επιλέξετε να προμηθευτείτε τα αεροπορικά εισιτήρια από το ταξιδιωτικό γραφείο Magiopoulos Travel παρακαλώ να μας ενημερώσετε ή να μας δώσετε επαρκείς πληροφορίες εκ των προτέρων για τα περαιτέρω:
1) Μεταφορά του σκύλου σας στην καμπίνα του αεροσκάφους

Η μεταφορά του σκύλου σας με αεροπλάνο μπορεί να γίνει με 2 τρόπους.

Πρώτον, ο σκύλος σας μπορεί να ταξιδέψει στην καμπίνα του αεροσκάφους εφόσον μεταφέρεται σε ειδικό κουτί.

  • Διαστάσεις κουτιού μεταφοράς και βάρος σκύλου :

Οι διαστάσεις του κουτιού κυμαίνονται από εταιρεία σε εταιρεία ανάλογα με τον τύπο του αεροσκάφους αλλά και το ανώτερο επιτρεπόμενο βάρος του σκύλου σας μαζί με το κλουβί του εξαρτάται με τα εκάστοτε standards της κάθε εταιρείας. Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 8-10 κιλά. Επίσης καλό είναι αν γνωρίζει κανείς ότι  για τη μεταφορά σκύλου απαραίτητη είναι πλέον η επίδειξη του βιβλιάριου υγείας του κατά το check-in όπως επίσης και το σκυλί να διαθέτει το απαραίτητο ηλεκτρονικό μικροτσίπ-ταυτότητα το οποίο θα είναι δηλωμένο στο όνομα σας.  Αν θέλετε να ταξιδέψετε με τον τετράποδο φίλο σας στο εξωτερικό τότε σίγουρα θα απαιτήσουν από εσάς και το διαβατήριο κατοικίδιων.

2) Μεταφορά κατοικίδιου στο χώρο αποθήκευσης αποσκευών 
Σε περίπτωση που το βάρος του κατοικίδιου ξεπερνάει τα 10 κιλά, τότε η μεταφορά του γίνεται μόνο στο χώρο αποθήκευσης αποσκευών του αεροσκάφους.

  • Τύποι Αεροσκαφών οι οποίοι μπορούν να μεταφέρουν το σκύλο σας στο χώρο αποθήκευσης :

Η μεταφορά σκύλου στο χώρο αποθήκευσης αποσκευών πραγματοποιείται μόνο στα αεροσκάφη τύπου Airbus 320 & 321, και ο σκύλος θα πρέπει να είναι τοποθετημένος στο ειδικό κλουβί το οποίο θα πρέπει να έχετε προμηθευτεί οι ίδιοι.

Spread the love

Συντάκτης :

By igounaris / Administrator, bbp_keymaster

Follow igounaris
on Δεκ 22, 2016

No Comments

Leave a Reply