Προσφορά!

Εκδρομή στην Πράγα

400.00 325.00

Πραγματοποιήστε μία εκδρομή στην Πράγα, έναν πανέμορφο προορισμό που σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα, κι αυτό γιατί είναι ένα από τα σημαντικότερα μνημεία αρχιτεκτονικής στην Ευρώπη.

 Αναχωρήσεις και τιμοκατάλογος

Περιγραφή

 Πράγα αεροπορικώς. 4ήμερη & 5νθήμερη  εκδρομή στην Πράγα.

Η πανέμορφη Πράγα αποτελεί έναν από τους προορισμούς που σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα, κι αυτό γιατί είναι ένα από τα σημαντικότερα μνημεία αρχιτεκτονικής στην Ευρώπη. Η γέφυρα του Καρόλου, το παλιό Δημαρχείο, το αστρονομικό ρολόι και τα κάστρα Βοημίας είναι ορισμένα μόνο από τα δημιουργήματα που αξίζει κανείς να επισκεφθεί.

Εκδρομή στην Πράγα:

1η ημέρα: ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΠΡΑΓΑ – ΓΥΡΟΣ ΠΟΛΕΩΣ – ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΖΥΘΟΠΟΙΕΙΟ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για την χρυσή πόλη των 100 πύργων. Άφιξη και ξενάγηση στο σημαντικότερο αρχιτεκτονικό μνημείο της Ευρώπης. Θα θαυμάσουμε τα ακριβότερα καταστήματα οίκων μόδας, τα πολυτελή εστιατόρια και καφέ και θα καταλήξουμε στην πανέμορφη πλατεία της παλιάς πόλης. Στολισμένη με όμορφα κτίρια, παλιά παλάτια όπως του Κίνσκι, την όμορφη παλιά βασιλική εκκλησία της Παναγίας του Τιν, γνωστή για τους δύο πύργους του Αδάμ και της Έυας και την εκκλησία του Αγ.Νικολάου. Θα θαυμάσουμε το παλιό Δημαρχείο με το φημισμένο αστρονομικό ρολόι, θα περάσουμε από το Κλεμεντίνο, θα δούμε την βιβλιοθήκη, το νέο δημαρχείο και θα φτάσουμε στην περίφημη πέτρινη γέφυρα του Καρόλου του ΙV.  Στη συνέχεια θα δούμε τον Πύργο της Πυρίτιδας ΚΑΙ θα κατευθυνθούμε προς την πλατεία Vaclav, σημείο συνάντησης των κατοίκων της Πράγας όπου και θα δούμε επίσης το επιβλητικό κτίσμα του μουσείου Φυσικής Ιστορίας.

Επίσκεψη σε τοπικό ζυθοποιείο

Η Τσεχία μεταξύ άλλων  είναι πασίγνωστη και για την παραγωγή μπύρας. Εκμεταλλευόμενοι λοιπόν το γεγονός αυτό σας προτείνουμε για την πρώτη βραδινή μας έξοδο να επισκεφτούμε μια μικροζυθοποιεία. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία όχι μόνο να παρακολουθήσετε την διαδικασία παραγωγής μιας μοναδικής στον κόσμο μπύρας αλλά και την γευτείτε !!! Ένα μικρό και ευχάριστο ταξίδι στο κόσμο της μπύρας αυτό το βράδυ ξεκινά και μετά το τέλος του σας εγγυόμαστε ότι και θα περάσετε καλά και οι γνώσεις σας σχετικά με την γευσιγνωσία και την διαδικασία παραγωγής της μπύρας θα είναι εμπλουτισμένες αλλά και θα λάβετε σχετικό «πτυχίο» που θα τις πιστοποιεί.
2η ημέρα: ΚΑΣΤΡΑ ΒΟΗΜΙΑΣ – ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ
Ξεκινάμε την δεύτερη μας ημέρα, με ξενάγηση στην Καστρούπολη (Hrantsani), την Ακρόπολη της πόλης που απλώνεται στον λόφο της Mala Strana, θα δούμε το μοναστήρι Strahon, το Loretto,το ανάκτορο Schwarzenberg, το παλιό ανάκτορο των βασιλέων της Βοημίας το οποίο αργότερα έγινε κατοικία της Μαρίας Θηρεσίας και πλέον χρησιμοποιείται ως προεδρικό μέγαρο. Στην συνέχεια θα δούμε τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Βίτου, τον δρόμο των αλχημιστών, την εκκλησία του Αγ.Γεωργίου, θα περάσουμε από το εθνικό θέατρο και θα καταλήξουμε στην πλατεία της παλιάς πόλης. Χρόνος ελέυθερος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Προαιρετική έξοδος στο φημισμένο μαύρο θέατρο ή βραδινή διασκέδαση στις τσέχικες μπυραρίες με υπέροχο φαγητό.
3η ημέρα: ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΔΡΕΣΔΗ (προαιρετική)
Προαιρετική εκδρομή στην Φλωρεντία του Βόρρα στην ανατολική Γερμανία στο ελεύθερο κρατίδιο της Σαξονίας, όπως την αποκαλούν την Δρέσδη. Φεύγοντας από την Πράγα προς τα Δυτικά θα δούμε τα ωραία αρχιτεκτονικά κτίρια ρυθμού Μπαρόκ και αναγέννησης, όπως την όπερα Zwinger, τμήμα των ανακτόρων των βασιλέων της Σαξονίας με τον όμορφο κήπο και τις αίθουσες που φιλοξενούν σήμερα τις εκθέσεις των παλιών δασκάλων ζωογράφων αλλά και το μουσείο της μπλέ πορσελάνης. Θα δούμε την πανέμορφη εκκλησία των γυναικών Frauenkirche και άλλα αξιοθέατα. Χρόνος ελέυθερος. Επιστροφή το βράδυ στην Πράγα.

4η ημέρα: ΠΡΑΓΑ – ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ (προαιρετική)
Ολοήμερη εκδρομή στο Κάρλοβυ Βάρυ στη δυτική Βοημία. Μετά από μία ωραία διαδρομή φτάνουμε στην πασίγνωστη λουτρούπολη «Βασιλική Πόλη» του αυτοκράτορα Καρόλου του IV και ταυτόχρονα τόπο συνάντησης των ανθρώπων των γραμμάτων, των τεχνών και της πολιτικής όπως ο Τσάρος Μέγας Πέτρος Α’, Μαρία Θηρεσία, Γκαίτε, Σίλλερ, Μπάζ κ.α. Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.
5η ημέρα: ΠΡΑΓΑ – ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΜΟΛΔΑΒΑ
Περιπλανηθείτε στην πλούσια αγορά της πόλης, με τα υπέροχα κρύσταλα, επισκεφτείτε το μουσείο φυσικής ιστορίας, την εθνική πινακοθήκη και πολλά άλλα ενδιαφέροντα μονοπάτια. Μετά από τις τελευταίες αγορές, σας προτείνουμε μια αξέχαστη κρουαζιέρα στον ποταμό Μολδάβα, ο οποίος μας ψιθυρίζει στο αυτί την ιστορία του και μας διαβάζει το ημερολόγιο των γραφικών γεφυρών και κτιρίων που τον αγκαλιάζουν τόσα χρόνια. Απολαύστε πλούσιο μπουφέ με φαγητό, γλυκά, φρούτα, τυριά και διάφορες νοστιμιές. Κάπως έτσι ρομαντικά θα τελειώσει η διαμονή σας με τις καλύτερες εντυπώσεις που αφήνει πάντα η Χρυσή Πράγα. Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής.

Στην 4ήμερη εκδρομή δεν περιλαμβάνεται η 3η ημέρα του προγράμματος

Για όσους επιθυμούν υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης της Ανάστασης στον Ορθόδοξο Ναό Κυρίλλου & Μεθοδίου με την καθοδήγηση του συνοδού.

Περιλαμβάνονται:

  1. Αεροπορικά εισιτήρια για Πράγα με επιστροφή
  2. Διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας
  3. Πρωινό καθημερινά
  4. Ξεναγήσεις περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  5. Συνοδός του γραφείου
  6. Ασφάλεια αστικής ευθύνης / Επαγγελματικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται:
Φόροι αεροδρομίων, είσοδοι μουσείων, ατομική προαιρετική ταξιδιωτική ασφάλιση κόστος 15 ευρώ και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Πραγματοποιήστε την εκδρομή στην Πράγα με το τουριστικό γραφείο Magiopoulos Travel