Προσφορά!

Οκτώβριος στη Ρώμη

450.00 345.00

Οκτώβριος στη Ρώμη !! Μία ιδιαίτερη αεροπορική εκδρομή που τα έχει όλα

Γνωρίστε την «αιώνια πόλη» με τον ιδανικότερο τρόπο

 • Απευθείας πτήση για Ρώμη & επιστροφή απευθείας από Νάπολι με διαμονή στο κέντρο της πόλης
 • Πλήρες πρόγραμμα ξεναγήσεων με συνοδό μόνιμο κάτοικο της Ρώμης
 • Μουσεία Βατικανού. Δώρο το κόστος εισόδου, εξασφαλισμένη προκράτηση &  γρήγορη πρόσβαση χωρίς πολύωρη αναμονή
 • Δώρο η εκδρομή στην Πομπηία

Περιγραφή

Πρόγραμμα εκδρομής

1η ημέρα : Πτήση για Ρώμη – Ξενάγηση πόλης – Roma by night

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την αιώνια πόλη, τη Ρώμη. Στο αεροδρόμιο θα συναντήσουμε την τοπική μας συνοδό Δώρα η οποία είναι μόνιμος κάτοικος Ρώμης αλλά και επίσημης ξεναγός. Η Δώρα θα μας ξεναγήσει στην υπέροχη αυτή πόλη ενώ θα φροντίσει να γνωρίσουμε όχι μόνον την Ρώμη αλλά και την καθημερινότητα των κατοίκων της.

Η διαδρομή μας ξεκινά με μία πανοραμική ξενάγηση στην πόλη που δεν έπαψε ποτέ να γοητεύει κάθε επισκέπτη. Θα δούμε την πολύ γνωστή Βίλλα Μποργκέζε,το Αυρηλιανό τείχος, τη στήλη του Τραϊανού, την πιάτσα Μπαρμπερίνι, το περίφημο Κολοσσαίο, το μεγαλύτερο σωζόμενο αρχαίο Ρωμαικό κτίσμα του κόσμου αλλά και το λόφο του Καπιτωλίου, στον οποίο θεμελιώθηκε η αρχαία Ρώμη.

Επίσης θα ξεναγηθούμε στην αρχαία αγορά, στην αψίδα του Μεγάλου Κωνσταντίνου, στην πανέμορφη πιάτσα Βενέτσια, στο λόφο Παλατίνο και στον Τίβερη ποταμό.

Στη συνέχεια κατόπιν της τακτοποίησης μας στα δωμάτια του ξενοδοχείου σας προτείνουμε μια προαιρετική νυχτερινή περιήγηση στη Ρώμη προκειμένου να την δείτε όπως της αξίζει δηλαδή με φωτισμούς και χρώματα τα οποία θα σας μείνουν αξέχαστα.

Κατά την βραδινή μας έξοδο και διασχίζοντας τη Via Veneto με τα φημισμένα της καφέ και τα όμορφα ξενοδοχεία της σύμβολο της dolce vita της Ιταλιας θα κατευθυνθούμε προς την κρήνη του Τρίτωνα έτσι ώστε να ανέβουμε έναν από τους 7 μυθικούς λόφους, τον Κυρινάλιο στον οποίο δεσπόζει το προεδρικό μέγαρο και κατόπον αυτού να κατευθυνθούμε στην Piazza Venezia, το κέντρο της Ρώμης με το μοναδικά φωτισμένο μνημείο ενώσεως της Ιταλίας.

Τέλος θα περάσουμε από το μεγαλύτερο ρωμαϊκό αμφιθέατρο, το φωταγωγημένο Κολοσσαίο με σκοπό να κάνουμε στάση στην περιοχή Trastevere, μια από τις πιο γραφικές και κοσμοπολίτικες γειτονιές της Ρώμης για να απολαύσουμε ένα ποτό δίπλα στις όχθες του Τίβερη ποταμού.

2η ημέρα: Ξεναγήσεις σε : Μουσεία Βατικανού – ‘Αγιο Πέτρο και Καπέλα Σιστίνα

Η 2η ημέρα της εκδρομής ξεκινά και ύστερα από ένα πλούσιο πρωινό στο ξενοδοχείο θα μεταφερθούμε στο ανεξάρτητο κρατίδιο του Βατικανού για μια μοναδική ξενάγηση στα μουσεία του. Με ετήσια επισκεψιμότητα άνω των 4,3 εκατ. Τουριστών το ιδιαίτερο αυτό συγκρότημα μουσείων διαθέτει τα κορυφαία εκθέματα της μακραίωνης συλλογής της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας με διάσημα αγάλματα τόσο του αρχαίου κόσμου όσο και αριστουργημάτων της Αναγέννησης και του σήμερα.

Στην ξενάγησή μας θα θαυμάσουμε μοναδικούς θησαυρούς, όπως ο διάδρομος των κηροπηγίων, των τοιχοταπήτων, των Γεωγραφικών χαρτών, τα δωμάτια που έχει διακοσμήσει ο μεγάλος ζωγράφος Ραφαήλ ενώ στο τέλος θα καταλήξουμε στην Καπέλα Σιστίνα με τις τοιχογραφίες του Μιχαήλ Αγγέλου που θεωρούνται ως τα μεγαλύτερα αριστουργήματα της παγκόσμιας ζωγραφικής.

Η ξενάγηση μας δεν σταματάει καθώς στη συνέχεια θα θαυμάσουμε τη μεγαλύτερη εκκλησία της Χριστιανοσύνης που δεν είναι άλλη από το ναό του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό, όπου δεν γίνεται να μην εντυπωσιαστούμε από την αποκαθήλωση (Pieta) του Μιχαήλ Αγγέλου αλλά και τα έργα τέχνης που φιλοξενούνται σε αυτόν.

Γεμάτοι πλέον από όμορφες παραστάσεις από το Βατικανό επιστρέφουμε και πλέον θα έχουμε αρκετό ελεύθερο χρόνο για μια βόλτα στην υπέροχη πόλη.

3η ημέρα: Ημερήσια εκδρομή στη Φλωρεντία (προαιρετική)

Σήμερα σας προτείνουμε μία εκδρομή στη Φλωρεντία πόλη η οποία δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Στην πόλη αξίζει να δούμε τον πανέμορφο καθεδρικό ναό της Παναγίας των λουλουδιών,το καμπαναριό του Τζιόττο, την πιάτσα Σινιορίας, το βαπτιστήριο και το Παλάτσο Πίτι . Για το τέλος έχουμε κρατήσει το καλύτερο μια βόλτα δηλαδή στην ξακουστή αγορά της Φλωρεντίας !!! Το βράδυ μετά από την επιστροφή μας στη Ρώμη η πρόταση μας είναι ένας περίπατος στην Πιάτσα Ναβόνα με τα επιβλητικά της μνημεία και την πανέμορφη Φοντάνα ντι Τρέβι.

4η ημέρα: Ρώμη – Πομπηία - Νάπολι

Απευθείας πτήση για Ρώμη και επιστροφή απευθείας στην Ελλάδα από Νάπολι. Διαμονή στο κέντρο της πόλης και ξενάγηση σε Νάπολι και Πομπηία.

Ρώμη τον Οκτώβριο | Τιμές

Κατεβάστε τον τιμοκατάλογο

Η εκδρομή στη Ρώμη περιλαμβάνει

 • Τα αεροπορικά μετ’ επιστροφής εισιτήρια
 • Τη διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας
 • Τη διατροφή όπως ορίζεται από τον τιμοκατάλογο
 • Τις ξεναγήσεις – περιηγήσεις του προγράμματος
 • Τον έμπειρο αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας
 • Την ασφάλεια αστικής ευθύνης / Επαγγελματικής ευθύνης

Η εκδρομή στη Ρώμη δεν περιλαμβάνει

 • Τους φόρους αεροδρομίου
 • Τις είσοδούς σε μουσεία & θεάματα
 • Τους τοπικούς φόρους των πόλεων
 • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.