Προσφορά!

Ταξίδι στο Άμστερνταμ 2017

400.00 339.00

Ταξίδι στο Άμστερνταμ για 5 Ημέρες σε τιμή που σίγουρα θα συζητηθεί !!!

Περιγραφή

Τα ταξίδια στην Ευρώπη δεν σταματούν ποτέ και ήρθε η ώρα να ζήσετε μία ανεπανάληπτη εμπειρία μέσα από ένα φανταστικό ταξίδι στο Άμστερνταμ !!! 

το καλοκαιρινό μου ταξίδι στο Αμστερνταμ

Συγκεντρωνόμαστε στο αεροδρόμιο και αναχωρούμε με απευθείας πτήση για το πανέμορφο Άμστερνταμ. Την άφιξη μας στο αεροδρόμιο ακολουθεί η άμεση μεταφορά μας στο ξενοδοχείο. Κατόπιν της εγκατάστασης μας στο ξενοδοχείο κατά τις απογευματινές ώρες θα υπάρχει αρκετός ελεύθερος χρόνος για την πρώτη μας γνωριμία με την πόλη. Όποιος το επιθυμεί μπορεί εκτός από βόλτα να απολαύσει προαιρετικά και μία όμορφη κρουαζιέρα στα κανάλια της πόλης.

Ακόμα αξίζει να δείτε  :

 • Τα φωτισμένα κανάλια
 • Tους πάγκους των πλανόδιων ανθοπωλών που πουλάνε τουλίπες

Να κάνετε :

 • Mία βόλτα με ποδήλατο
 • Nα απολαύσετε τις λατέρνες που γεμίζουν με μουσική τους δρόμους
εκδρομή στο Άμστερνταμ 2017

Η δεύτερη μέρα της εκδρομής μας στο Άμστερνταμ ξεκινάει και ήρθε η ώρα να περιηγηθούμε στην πρωτεύουσα της Ολλανδίας, μία πόλη που πραγματικά επιπλέει στη θάλασσα. Θα ξεκινήσουμε τη ξενάγηση μας με μια περιήγηση στο ιστορικό της κέντρο, το οποίο οριοθετείται από τρία ημικυκλικά τεχνητά κανάλια των οποίων οι όχθες ενώνονται με 400 μικρότερες και μεγαλύτερες γέφυρες.

Μεταξύ άλλων θα δούμε : τον παραδοσιακό μύλο του Ρέμπραντ, το Βασιλικό μουσείο Rijksmuseum το οποίο στεγάζεται σε ένα εντυπωσιακότατο γοτθικό παλάτι του 1885 και φιλοξενεί τα πιο γνωστά έργα ζωγραφικής της χώρας ενώ στο τέλος θα δούμε το επιβλητικό στάδιο «Αρένα», τη πανύψηλη Δυτική εκκλησία αλλά και το παλάτι του βασιλιά.

Κατόπιν αυτών από το απόγευμα και μετά στον ελεύθερο σας χρόνο  το ταξιδιωτικό μας γραφείο προτείνει εφόσον το επιθυμείτε να απολαύστε έναν καφέ στα περίφημα Brown Café

ταξίδι στο βόλενταμ

Προαιρετική εκδρομή με όσους το  επιθυμούν με προορισμό μας τα γνωστά ψαράδικα χωριά Marken και Volendam, τα οποία έχουν διατηρήσει τον παραδοσιακό τους χαρακτήρα στις όχθες της άλλοτε λιμνοθάλασσας  Ζοιντρζε.

Μόλις φθάσουμε θα δούμε από κοντά τα στενά σοκάκια του ομώνυμου χωριού, αλλά και θα πραγματοποιήσουμε μία επίσκεψη στο γραφικό λιμανάκι του Volendam.

Επίσης κατά τη διάρκεια της εκδρομής μας εκεί, θα έχουμε τη δυνατότητα να επισκεφθούμε έναν από τους περίφημους μύλους της Ολλανδίας αλλά και ένα παραδοσιακό τυροκομείο. Εκεί θα μας εξηγήσουν τον τρόπο με τον οποίο φτιάχνονται τα τυριά και στη συνέχεια όπως είναι λογικό προκειμένου να σχηματίσουμε άποψη θα τα δοκιμάσουμε.

Το απόγευμα έφθασε και καιρός να επιστρέψουμε στο Άμστερνταμ για το βράδυ όμως σας προτείνουμε να κάνετε μια βόλτα στα σοκάκια της πόλης και στα περίφημα κόκκινα φανάρια.

εκδρομή στη Χάγη

Η εκδρομή στο Άμστερνταμ καλά κρατεί και όσοι το επιθυμούν μπορούν να μας συνοδεύσουν στο Ντέλφτ, την 1η πρωτεύουσα του Ολλανδικού κράτους. Μετά από το Ντέλφ θα συνεχίσουμε  για τη Χάγη την έδρα των Διεθνών Δικαστηρίων αλλά και του Ολλανδικού Κοινοβουλίου με το περίφημο «Παλάτι της Ειρήνης». Επιστροφή στο Άμστερνταμ για βόλτες και χαλάρωση.

Με το ταξίδι στο Άμστερνταμ να έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, κατόπιν προγεύματος, θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ για να πάρουμε την απ’ ευθείας πτήση επιστροφής προς τη Θεσσαλονίκη.

Άφιξη στη πόλη το μεσημέρι με τις καλύτερες εντυπώσεις από μία γεμάτη εβδομάδα στο Άμστερνταμ.

Κατεβάστε τον Τιμοκατάλογο

 

 • Τα αεροπορικά εισιτήρια
 • Η διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας
 • Το πρωινό καθημερινά
 • Οι ξεναγήσεις – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Ο συνοδός του γραφείου
 • Η ταξιδιωτική ασφάλιση
 • Οι είσοδοι των μουσείων,
 • Οι είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους
 • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.