Προσφορά!

Εκδρομή στο Παμπόροβο από Καβάλα

70.00 58.00

Ζήστε ένα ξεχωριστό 2ήμερο ή 3ήμερο σε ξενοδοχεία 3ων, 4ων και 5 αστέρων μόλις από 58 € !!!

Περιγραφή

Εκδρομή στο Παμπόροβο κάθε Παρασκευή και Σάββατο

1η ημέρα: Αναχώρηση από Καβάλα

Αναχώρηση από τα γραφεία μας κάθε Παρασκευή με προορισμό το μοναδικό Παμπόροβο! Μετά τις απαραίτητες στάσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά την διαδρομή μας, φτάνουμε στα σύνορα (Τελωνείο Εξοχής- Δράμας ). Αφού περάσουμε τον καθιερωμένο έλεγχο ,συνεχίζουμε το ταξίδι μας, φτάνουμε στην πρώτη Βουλγαρική πόλη που συναντάμε,το Άνω Νευροκόπι, η οποία μετονομάστηκε σε Γκότσε Ντέλτσεφ το 1951 προς τιμή του ήρωα της επανάστασης για την ανεξαρτησία της Βουλγαρίας. Στην πόλη Γκοτσε Ντέλστεφ θα μείνουμε 1 ώρα για καφέ και ψώνια στην αγορά. Στη συνέχεια συνεχίζουμε τη διαδρομή μας διασχίζοντας την εύφορη κοιλάδα της δυτικής Ροδόπης, ενώ στη διαδρομή μας συναντάμε και το γνωστό θέρετρο ιαματικού τουρισμού Devin. Υπολογίζουμε την άφιξη μας στο Παμπόροβο το μεσημέρι.

Ένα πολύ καλά οργανωμένο χιονοδρομικό κέντρο με άριστη σχέση αξίας και τιμής. Το Παμπόροβο βρίσκεται στο στο κέντρο της οροσειράς της Ροδόπης, σε υψόμετρο 1650μ. και με ψηλότερη κορυφή τη Σνεζάνκα (που θα πεί Χιονάτη) στα 1926μ. Είναι χαρακτηρισμένο σαν το πιο ηλιόλουστο χιονοδρομικό κέντρο στη Βουλγαρία και πρόκειτε για ένα θαυμάσιο τοπίο βλάστησης της οροσειράς της Ροδόπης με απέραντα ελατοδάση και αμέτρητα ρέματα και ποτάμια. Αμέσως μετά την άφιξη, θα ακολουθήσει η τακτοποίηση σας στο πολυτελές ξενοδοχείο της επιλογής σας.

Το απόγευμα θα είναι ελεύθερο για να εξασκήσετε της δυνάμεις σας στο σκι αλλά και για να χαλαρώσετε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Ξενοδοχείου σας. (Εσωτερική Πισίνα, sauna , fitness , σπα , steam bath).

Για το βράδυ σας προτείνουμε μια έξοδο για φαγητό, σε παραδοσιακή βουλγάρικη ταβέρνα της περιοχής, όπου και θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε την περίφημη και γευστικότατη κουζίνα της Ροδόπης.

Προαιρετική εκδρομή στην Φιλιππούπολη (162χλμ.)

Η 2η ημέρα ξεκινά με προαιρετική ημερήσια εκδρομή στην πανέμορφη Φιλιππούπολη κατόπιν βέβαια του πρωινό μας. Οπότε στις 10:00 το πρωί θα αναχωρήσουμε για τη Φιλιππούπολη,την πόλη που έκτισε ο βασιλιάς Φίλιππος Β΄ και που είναι κτισμένη στα όχθες του ποταμού Έβρου. Η παλιά πόλη με τα γραφικά της δρομάκια και τα παλιά της Ελληνικά αρχοντικά μας περιμένει.

Μεταξύ άλλων θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και να επισκεφθούμε τους μιναρέδες Ντζουμάγια και Ιμαρέτ, το αρχαίο ρωμαϊκό αμφιθέατρο,το σπίτι-μουσείο Κουγιουμζόγλου, το σπίτι του Λαμαρτίνου τον Πύργο του Ρολογιού.

Κατόπιν της ξενάγησης θα υπάρχει αρκετός ελεύθερος χρόνος για μία βόλτα στο ιστορικό κέντρο της πόλης, στα καταστήματα, αλλά και στην υπαίθρια αγορά με τα παλιά της αντικείμενα και τις αντίκες που βρίσκεται ακριβώς πάνω στη Γέφυρα του ποταμού. Επιστροφή στο Παμπόροβο αργά το απόγευμα και προαιρετική βραδινή έξοδος για φαγητό και διασκέδαση.

3η ημέρα: Επιστροφή στην Καβάλα

Μετά το πρωινό μας στο Ξενοδοχείο, στις 10:00 το πρωί θα τακτοποιήσουμε τα πράγματα μας στο λεωφορείο, και έως τις 3:00 το μεσημέρι θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για σκι και βόλτα στο γραφικό χωριό Παμπόροβο. Αναχώρηση από το όμορφο αυτό  χειμερινό  θέρετρο στις 3:00 με προορισμό μας την Καβάλα.

Τιμοκατάλογος

Τιμοκατάλογος 2 Ημερών

Τιμοκατάλογος 3 Ημερών

Τιμοκατάλογος Γιορτών

Η εκδρομή στο Παμπόροβο από Καβάλα περιλαμβάνει :

  • Την μεταφορά με κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας
  • Την διανυκτέρευση σε Ξενοδοχείο επιλογής σας με πρωινό ή και ημιδιατροφή.
  • Τον έμπειρο συνοδό του γραφείου μας .
  • Την ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Τον Φπα της εκδρομής.Σημείωση : *Στις 2ήμερες εκδρομές δεν περιλαμβάνεται η 2η ημέρα .

Η εκδρομή στο Παμπόροβο από Καβάλα δεν περιλαμβάνει :

  • Εισόδους μουσείων
  • ‘Οτι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.