Προσφορά!
Placeholder

Εκδρομή στο Βουκουρέστι για την 28η Οκτωβρίου

350.00 289.00

Αεροπορική εκδρομή στο Βουκουρέστι για 4 & 5 ημέρες

Περίοδος : 28ης Οκτωβρίου 2017

Κόστος : Από 289 € το άτομο σε δίκλινο

Περιγραφή

Πρόγραμμα εκδρομής

1η ημέρα: Αναχώρηση για Βουκουρέστι

 Η εκδρομή στο Βουκουρέστι ξεκινά με συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση προς τον προορισμό μας. Η άφιξη μας στο Παρίσι των Βαλκανίων, ακολουθείται από την άμεση μεταφορά στο ξενοδοχείο. Πρόταση μας για το βράδυ.. μια χαλαρή βόλτα στην φωταγωγημένη πόλη !!!

2η ημέρα: Περιήγηση στο Βουκουρέστι και στο Παλάτι της Βουλής

Η σημερινή μας ημέρα ξεκινά (κατόπιν του πρωινού) με τη ξενάγηση μας στην πόλη. Θα επισκεφτούμε το επονομαζόμενο Μουσείο του χωριού, που όντας μοναδικό στο είδος του έχει καταφέρει να υιοθετήσει στοιχεία αρχιτεκτονικής από όλες τις περιοχές της χώρας. Ακόμη θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε και το παλάτι της βουλής, ένα ιδιαιτέρως επιβλητικό κτίσμα της εποχής Τσαουσέσκου.

Κατά τη διάρκεια της περιήγησης μας, θα έχουμε τη δυνατότητα να θαυμάσουμε μεταξύ άλλων : το Αντενέουμ, το πιο φημισμένο μέγαρο μουσικής της χώρας, την Αψίδα του θριάμβου (εμπνευσμένη από αυτή του Παρισίου), τα ανάκτορα της βασιλικής οικογένειας, την Ελληνική εκκλησία που θυμίζει Παρθενώνα, το Ορθόδοξο Πατριαρχείο,  το μουσείο του Πυροσβέστη αλλά και την Ρουμανική στρατιωτική Ακαδημία. Τέλος μίας γεμάτης 2ης ημέρας από πολλές δραστηριότητες και όμορφες παραστάσεις. Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο μας.

3η ημέρα: Σινάϊα - Μπραν – Μπρασόβ (προαιρετική)

Μετά το πρωϊνό μας αναχωρούμε για τα θρυλικά Καρπάθια. Διασχίζοντας την κοιλάδα του ποταμού Πράχωβα φτάνουμε στο μαργαριτάρι των Καρπαθίων  την Σινάϊα,  όπου και θα επισκεφτούμε το παλάτι Πελες που υπήρξε η θερινή κατοικία του βασιλιά Καρόλου, του 1ου Βασιλιά της Ρουμανίας. Στη συνέχεια καθοδόν για το Μπραν θα δούμε το Μοναστήρι της Σινάϊα από όπου προήλθε το όνομα της πόλης.

Τέλος θα επισκεφτούμε τον Πύργο Μπραν, γνωστός ως Πύργος του Δράκουλα, ο οποίος κτίστηκε το 14ο αιώνα ως αμυντικό φρούριο απέναντι στις οθωμανικές επιθέσεις. Η μέρα μας κλείνει με μια σύντομη ξενάγηση στο πανέμορφο και γραφικό Μπρασόβ, όπου θα δούμε την παλιά πόλη και τη Μαύρη εκκλησία, τη μεγαλύτερη σε μέγεθος εκκλησία της νοτιοανατολικής Ευρώπης. Επιστροφή στο Βουκουρέστι για διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Βουκουρέστι

H σημερινή μέρα είναι ελεύθερη για εξερευνήσετε το κέντρο του Βουκουρεστίου. Μπορείτε να επισκεφθείτε την Εθνική Πινακοθήκη, να κάνετε μια βόλτα με το καραβάκι στο πάρκο Χερεστρόου, να ψωνίσετε στα διάφορα malls, να πάτε για iceskating  κάτι το οποίο προσωπικά το λάτρεψα όταν το είχα επισκεφθεί ή  απλά να περιηγηθείτε στους δρόμους και τα στενά του.

5η ημέρα: Αναχώρηση από το Βουκουρέστι - Επιστροφή

* Στην 4ήμερη εκδρομή δεν περιλαμβάνεται η 4η ημέρα

Τιμοκατάλογος

Κατεβάστε τον τιμοκατάλογο

Το Πακέτο διακοπών για Βουκουρέστι περιλαμβάνει

  • Τα αεροπορικά μετ’ επιστροφής εισιτήρια
  • Τη διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογής σας
  • Τη διατροφή όπως ορίζεται από τον τιμοκατάλογο
  • Τις ξεναγήσεις – περιηγήσεις του προγράμματος
  • Τον έμπειρο αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας
  • Την ασφάλεια αστικής ευθύνης / Επαγγελματικής ευθύνης

Το Πακέτο διακοπών για Βουκουρέστι δεν περιλαμβάνει

  • Τους φόρους αεροδρομίου
  • Τις είσοδούς σε μουσεία & θεάματα
  • Τους τοπικούς φόρους των πόλεων
  • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.