Προσφορά!

Καρναβάλι Βενετίας 2019 !!!

400.00 309.00

Ζήστε τη μαγεία του διασημότερου καρναβαλιού !!!

Καρναβάλι Βενετίας 2019 – Αναχώρηση 01/03/19  με απευθείας πτήση Ryanair

Περιγραφή

1η ημέρα: Πτήση για Μπολόνια από Θεσσαλονίκη

Συγκεντρωνόμαστε στο αεροδρόμιο Μακεδονίας και αναχωρούμε για Μπολόνια. Την προσγείωση μας ακολουθεί η άμεση αναχώρηση μας για την πόλη των Δόγηδων, την ανεπανάληπτη Βενετία. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας στην πολή όμορφη περιοχή του Μέστρε και τακτοποίηση στα δωμάτια μας.

2η ημέρα: Ξενάγηση στη Βενετία

Η 2η ημέρα της εκδρομής μας θα είναι απόλυτα αφιερωμένη στην «πόλη των Δόγηδων». Μια πόλη που όντας χτισμένη πάνω σε 119 νησιά περιτριγυριζόμενα από γραφικά κανάλια και ενωμένα με γέφυρες αποτελεί τον απόλυτο προορισμό του καρναβαλιού !!!

Μετά το πλούσιο πρωινό του ξενοδοχείο μας , θα μεταβούμε στο Τρονκέττο και απο εκεί με βαπορέτα θα φτάσουμε στην πλατεία Αγίου Μάρκου με τον ομώνυμο επιβλητικό του ναό. Επίσης, μεταξύ άλλων θα δούμε : το παλάτι των Δόγηδων, τον πύργο του Ρολογιού των Μαυριτανών, την γέφυρα των στεναγμών αλλά και την ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Γεωργίου.

Τέλος θα έχουμε στη διάθεση μας αρκετό ελεύθερο χρόνο για να περιηγηθούμε αλλά και να ανακαλύψουμε την πόλη, πριν την τελική επιστροφή μας στο ξενοδοχείο.

3η ημέρα: Καρναβάλι Βενετίας 2019 !!!

Το καρναβάλι έφτασε !!! Πρόγευμα και άμεση αναχώρηση για την Βενετία έτσι ώστε να παρευρεθούμε στη μεγαλύτερη γιορτή του καρναβαλιού και να παρακουλουθήσουμε τη μεγάλη παρέλαση των καρναβαλιστών με τις πολύχρωμες φορεσιές τους και το έθιμο του Πετάγματος του αετού.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας αργά το απόγευμα.

4η ημέρα: Βενετία – Περιήγηση στη Μπολόνια | Πτήση Επιστροφής

Το καρναβάλι Βενετίας φθάνει προς το τέλος του έτσι ήρθε η ώρα να αναχωρήσουμε προς την Μπολόνια και να περιηγηθούμε στο ιστορικό της κέντρο. Πρόταση μας : μία δοκιμή της περίφημης κουζίνα της πόλης, τι καλύτερο λοιπόν απο τα μακαρόνια μπολονέζ μια συνταγή που έκαναν την πόλη γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο.

‘Ολα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, μετάβαση στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής.

Τιμοκατάλογος - Διαμονή - Ώρες Πτήσης

Καρναβάλι Βενετίας 2019 – 4ήμερη αεροπορική εκρομή
Αναχώρηση :  1/3/2019
Ξενοδοχείο : ΗΟLIDAY INN VENICE
MARGHERA 4*

Τιμές : Δίκλινο 309 – Μονόκλινο 509 | Φόροι 145

Πτήσεις RYANAIR
ΘΕΣ-ΜΠΟΛOΝΙΑ 18.30-19.45
ΜΠΟΛOΝΙΑ-ΘΕΣ 15.15-18.10