Προσφορά!
Placeholder

Πακέτα διακοπών για Σύρο

350.00 299.00

Σύρος από 4 έως 8 ημέρες με τις απευθείας πτήσεις της Astra Airlines

Γνωρίστε την Αρχόντισσα των Κυκλάδων από κάθε μέρος της Ελλάδας εύκολα & οικονομικά με τα ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών για Σύρο της Magiopoulos Travel.

Περιγραφή

Η Σύρος σε λίγες γραμμές

Ταξιδέψτε στην Αρχόντισσα των Κυκλάδων από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεστε εύκολα και οικονομικά με τις απευθείας πτήσεις της Astra Airlines. Γνωρίστε τη Σύρο, το αριστοκρατικό αυτό νησί που υπήρξε το ναυτικό , βιομηχανικό και πολιτιστικό κέντρο του νέου ελληνικού κράτους , γεγονός που γίνεται εύκολα αντιληπτό απλά και μόνο αντικρίζοντας την πρωτεύουσα του, την γραφική Ερμούπολη.

Μία πόλη που τα επιβλητικά νεοκλασικά της κτίσματα, οι μεγαλοπρεπείς της εκκλησίες, η πλατεία  Μιαούλη και ο γραφικός παραδοσιακός οικισμός της Άνω Σύρου μαζί με τη συνοικία Βαπόρια δεν γίνεται να μην σας γοητεύσουν.  Εκτός των άλλων στο νησί θα βρείτε παραλίες με εξαιρετικά καταγάλανα νερά που σας περιμένουν απλά να τις εξερευνήσετε. Πέραν όμως από τις παραλίες καλό είναι και να επισκεφθείτε το εκκλησάκι του Αγίου Στεφάνου που όντας κτισμένο μέσα σε μία σπηλιά στην παραλία του Γαλησσά είναι σίγουρα κάτι το διαφορετικό.

Περιηγηθείτε στους παραδοσιακούς οικισμούς, γευθείτε την ιδιαίτερη κουζίνα του νησιού,αγοράσετε τοπικά προϊόντα διασκεδάστε σε νυχτερινά club και απολαύστε όμορφα τις διακοπές σας μέσα από τα ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών για Σύρο της Magiopoulos Travel.

Τα πακέτα διακοπών για Σύρο περιλαμβάνουν

  • Τα μετ’ επιστροφής αεροπορικά εισιτήρια για Σύρο
  • Τη διαμονή στο ξενοδοχείο που θα επιλέξετε
  • Τη διατροφή όπως ορίζει ο τιμοκατάλογος
  • Την ασφάλιση αστικής ευθύνης

Τα πακέτα διακοπών για Σύρο δεν περιλαμβάνουν

*Στα πακέτα διακοπών για Σύρο δεν περιλαμβάνονται οι φόροι αεροδρομίου