5 Ειδυλλιακές παραλίες στην Τενερίφη

5 Ειδυλλιακές παραλίες στην Τενερίφη

Παραλία Las Vistas (Άνωθεν φωτογραφία)

Αν φαντάζεστε τις διακοπές σας στην Τενερίφη ως μία μίξη χλιδής με καλοπέραση τότε η παραλία Las Vistas  είναι η ιδανική επιλογή καθώς σε πολύ κοντινή απόσταση θα βρείτε παγωτατζίδικα, μπαρ, εστιατόρια και καταστήματα.

Αν από την άλλη μεριά όλες αυτές οι ανέσεις λειτουργούν ανασταλτικά καλό θα είναι να γνωρίζετε ότι παρά την κεντρική της θέση, η παραλία είναι τόσο μεγάλη ώστε θα έχετε τη δυνατότητα και να χαλαρώσετε. Η άμμος της είναι λεπτή στο χρώμα της Βανίλιας.

Παραλία El Camison

Παραλίες στην Τενερίφη γνωρίστε την el camison

Σε πολύ κοντινή απόσταση από την Las Vistas βρίσκεται η παραλία El Camison η οποία και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες και γνωστότερες παραλίες στην Τενερίφη.

Η συγκεκριμένη παραλία είναι όλα όσα θα μπορούσε κανείς να αναζητήσει από μία καλά οργανωμένη παραλία καθώς λόγω της κοντινής απόστασης της από τα υπερπολυτελή ξενοδοχεία, τα εστιατόρια και τα μαγαζιά έχει τη δυνατότητα να σας προσφέρει πάμπολλες ανέσεις.

Η συγκεκριμένη παραλία προσφέρεται για πολλές και δραστηριότητες και αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα αξιοθέατα σε ολόκληρη την Τενερίφη ιδιαίτερα δε, αν είστε και λάτρεις των θαλάσσιων σπορ.  Η παραλία El Camison ανήκει στο δήμο της Arona και πρόκειται για μία παραλία η οποία βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το αστικό περιβάλλον.

Έχει ψιλή χρυσή άμμο και οι συνθήκες κατά την περίοδο του καλοκαιριού είναι ιδανικές για να απολαύσετε το μπάνιο σας. Το τέλειο μέρος για οικογένειες αλλά και για τουρίστες.

Παραλία Las Teresitas

Παραλία Τερασίτας Τενερίφη

Η παραλία Las Teresitas απέχει αρκετά από τις προηγούμενες 2 και βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του νησιού η οποία είναι και λιγότερο δημοφιλής. Πρόκειται για μία πανέμορφη παραλία με ήσυχα νερά,  χρυσή άμμο και φοίνικες η οποία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους  κατοίκους της Santa Crouz και όχι τόσο στους τουρίστες.

Παραλία El Duque

Παραλία ντελ ντουκ Τενερίφης

Αν ψάχνετε την  ιδανική παραλία για να χαλαρώσετε μαζί με το έτερον σας ήμισυ τότε δεν θα βρείτε κάτι καλύτερο από την El Duque. Η συγκεκριμένη παραλία εγγυάται την ποιότητα των νερών της(Γαλάζια σημαία) αλλά και των υπηρεσιών που μπορεί να προσφέρει καθώς βρίσκεται ακριβώς μπροστά από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία του νησιού. Στην σχετικά μικρή αυτή παραλία η  οποία είναι οριοθετημένη από φοίνικες η άμμος έχει γκρίζο χρώμα.

Παραλία El  Bulloto

ηφαιστιογενής παραλία ελ μπουλολο στην Τενερίφη

Ένα ταξίδι στην Τενερίφη δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι ολοκληρωμένο αν κάποιος δεν επισκεφθεί την παραλία El Bolluto η οποία με τη φυσική της ομορφιά μαγεύει ακόμα και τους πιο δύσπιστους επισκέπτες της. Βρίσκεται στους πρόποδες ενός λόφου στην περιοχή του El Rincón (La Orotava) και αποτελείται από μαύρη άμμο η οποία σε συνδυασμό με τον ηφαιστειακό σχηματισμό της παραλίας διαμορφώνει ένα τοπίο μαγευτικό.

Spread the love

Συντάκτης :

By igounaris / Administrator, bbp_keymaster

Follow igounaris
on Απρ 15, 2017

No Comments

Leave a Reply