Ταξιδιωτικό γραφείο Καβάλας Magiopoulos Travel

Το Ταξιδιωτικό γραφείο Καβάλας Magiopoulos Travel με επαγγελματισμό και γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη από το 1976 έως σήμερα  παρέχει τις υπηρεσίες του στις πιο συμφέρουσες τιμές.

Εταιρικό Προφίλ 

Το Ταξιδιωτικό γραφείο Καβάλας Magiopoulos Travel ξεκίνησε τη λειτουργία του στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και με διάφορες εταιρικές μορφές συνεχίζει να παρέχει αδιάλειπτα ποιοτικές υπηρεσίες στους πελάτες του.

Σκοπός του ταξιδιωτικού μας  γραφείου είναι η προσφορά  υψηλής ποιότητας υπηρεσιών  οι οποίες ανταποκρίνονται σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον μέσω της αξιοποίησης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο της  πολυετούς  εμπειρίας μας αλλά και των σύγχρονων τεχνολογιών.

Η μακρόχρονη εμπειρία του ταξιδιωτικού πρακτορείου Magiopoulos Travel σε θέματα αεροπορικών κρατήσεων,  σε κρατήσεις  καταλυμάτων όλων των τύπων, σε εκδρομές αλλά και σε πακέτα διακοπών έχει ως αποτέλεσμα να απολαμβάνουμε της εμπιστοσύνης των πελατών μας (ιδιωτών και επαγγελματιών) καθώς εγγυόμαστε την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Η Magiopoulos Travel διαθέτει το ειδικό σήμα λειτουργίας γραφείου γενικού τουρισμού του Ε.Ο.Τ. (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού) και είναι μέλος της ΙΑΤΑ.

Spread the love